Ecachim

Ervaring en professionalisme

Ecachim®  heeft een uitgebreide ervaring en expertise in diverse marktsegmenten. Dit omvat niet alleen een theoretische laboratoriumkennis, maar ook praktische ervaring en kennis van hedendaagse productiesystemen, industriële reiniging, weegsystemen, afvulmachines, enz.

Integriteit en discretie

Ecachim®  is een volledig onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met chemicaliën. Wij hebben geen banden met specifieke bedrijven in de industrie, leveranciers of overheid. Integriteit en discretie zijn onze leidraad bij het vervullen van uw wensen. Het belang van uw bedrijf staat altijd voorop.

Snelheid en flexibiliteit

Ecachim®  gaat niet over één nacht ijs. Kwaliteit vraagt tijd. Toch garanderen wij u een snelle, flexibele dienstverlening bij de samenstelling en verbetering van uw producten. Want uw productie mag niet in het gedrang komen en uw producten moeten voldoen aan de hoogst mogelijke normen.

 

Veiligheid en zekerheid

Ecachim®  zorgt ervoor dat u in regel bent met de meest recente Europese wetgeving. Van REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals) tot CLP (Classification of Labelling and Packaging). Zo bent u bevrijd van alle administratieve rompslomp. Meer nog: krijgt u overheidscontrole van uw MSDS veiligheidsfiches, etikettering of declaraties, dan zorgen wij voor assistentie ter plekke, zo tonen wij aan dat u op correcte wijze voldoet aan de geldende regels.